Boot-camp

 


Tid og sted: Lørdage kl. 09:15 - 10:15 - Nørre Ørslev Gymnastikforening, Hallen

Periode: 07-09-2019 - 01-12-2019
Aldersgruppe: Voksne

Om holdet:
BOOT-CAMP – spis og motionér dig sund og glad

12 uger med træning og individuel kostvejledning for dig, som ønsker en sundere krop, bedring af en evt. livsstilssygdom, et vægttab eller blot at få mere energi, glæde og velvære.
 
Har du svært ved lige at komme i gang med at motionere? Vil du gerne spise lidt mere sundt og rigtigt i forhold til præcist, hvordan din krop fungerer – og så endda tabe dig i processen?
Så har foreningen her, et tilbud til dig: Fra september tilbyder vi et kost- og motionskursus på 12 uger, der giver en helt grundlæggende tilgang til både kost og motion – og sammenhængen mellem dem.
 
Den helt afgørende tanke bag tilbuddet er, at bag en sund krop ligger en sund livsstil. Der er ingen slankepiller og lynkure med her. Der er heller ingen, der skal sulte sig til resultater, det drejer sig ganske enkelt om at finde den optimale levevis for hver enkelt deltager, og så arbejde mod at nå derhen. På den måde skaber man vedvarende positive resultater.
Derfor er der også på kurset tre samtaler, så man som deltager er sikker på, at man får lige præcis den vejledning, der passer til den enkelte. Vi lever alle sammen forskellige liv, og for at få succes med at lægge sit liv om til en sundere livsstil er det helt afgørende, at den omlægning kobles sammen med den konkrete hverdag, som vi hver især lever.
Vi skal én gang om ugen træne sammen i en mindre gruppe, vi skal gå ture og vi skal arbejde med vores tanker og følelser ifm. det at ændre i spisevaner og i at fastholde sin træning – alt sammen i et socialt og sjovt samvær, hvor vi kan støtte hinanden og dele gode råd, ideer og erfaring.
 
Yderligere træning tilrettelægges efter behov og ønsker – både ud fra de hold gymnastikforeningen (NØG.dk) tilbyder, træning i fitnesscentret, spille badminton eller du får et hjemmeprogram.
Den individuelle kostvejledning sætter fokus på den enkeltes behov. Hvis du f.eks. gerne vil tabe dig, skal vi bl.a. sikre at fordøjelsen fungerer fint og at kosten justeres efter din evne til at forbrænde fedt og kulhydrater. Det kan også være du skal indtage en antiinflammatorisk kost pga. smerter i leddene, så træningen bliver mindre smertefuld eller måske skal der fokus på en hjertevenlig, blodsukkerstabiliserende eller anden målrettet kost.

Hvis du nu har fået interesse for tilbuddet, men gerne vil vide mere,
så er der informationsmøde lørdag d. 24. august kl. 11:00 i Horrebyhallens cafeteria, hvor instruktør Berit Gammelby fortæller mere detaljeret om indholdet af kurset og tankerne bag. Ingen tilmeldingØkonomi
Pris: 1995,00 DKK  
   
 

...eller delt i rater a`665,-    


Instruktør: Berit Gammelby

 
                                                  Kontaktperson vedr. praktiske/adm. spørgsmål: Helle Egegaard Gammel mobil: 24 60 59 24‬